Mobilholdere og mobilladere til bil

Mobiltelefonen har for lenge siden blitt et viktig verktøy i hverdagen. Den har langt flere bruksområder enn bare å kunne holde kontakt med kjente og kjære.

I dag benyttes telefonen som navigasjonssystem, oppslagsverk og arbeidsverktøy. Det er ikke et unntak at mobilen også har en naturlig plass i bilen. Tilbehør som mobilholdere og mobillader tilpasset bruk i bil kan du handle på nettet.

Mobilholdere

Det finnes flere varianter og design når det gjelder mobilholdere som er tilpasset bilbruk. Enkelte varianter gjør at du enkelt kan feste mobilen via en MagSafe, en magnetisk ring du fester bak på mobil. Andre varianter kan du feste i viftesystemet i bilen eller på dashbordet. Felles for alle mobilholdere er at de fungerer slik at du til enhver tid skal ha tilgang på mobilen og skjermen.

Mobilladere

Det er ingenting som er så irriterende eller frustrerende som å gå tom for strøm når du skal ut på tur i bil. Derfor kan det være lurt å investere i en god lader som gjør at du enkelt kan lade mobilen også når du er på farten og på veien. Det finnes både vanlige ladere og såkalte fast-charging ladere tilgjengelige for bil.

Christelle Stanton