Hold din iPhone på plass i bilen

Mobiltelefonen er ikke lenger bare et redskap for å holde kontakten med sine nærmeste og kommunisere med disse via samtaler eller tekstmeldinger.

I dag benyttes mobiltelefonen til det meste og er nærmest å regne som et arbeidsverktøy for en rekke yrkesgrupper. Derfor er også din iPhone en selvsagt del av bilturen din, om det er på ferie eller til og fra jobb. Kjøp det du trenger for å sikre din iPhone i bilen.

Bilholder for enkel tilgang

Det finnes en rekke ulike produkter på markedet som er tilpasset din iPhone. Produktene er ment å skulle gjøre bilturen enklere og tryggere for deg og dine passasjerer. Dersom du har behov for enkel tilgang til skjermen, kan en bilholder være en god løsning. Da kan du se hvem som ringer og få opp siste nytt. I tillegg vil du enkelt kunne følge med på GPS-navigasjonen.

Med og uten magnetisme

Du kan velge mellom flere varianter. Noen har en festemekanisme der du benytter deg av magnet. Disse holderne er ofte små og elegante i sitt design. Du kan velge om du ønsker å feste disse på dashbordet eller i bilens viftesystem.

Dersom du ønsker en mer tradisjonell bilholder, finnes det flere varianter å velge mellom. Disse festes på rattet, i viftesystemet eller annet ønsket sted.

Christelle Stanton