Flere Formel-1-turer du bør vurdere

Formel-1 er det ypperste innen motorsport. Her konkurrer noen av verdens mest uredde bilførere i heftige biler som kommer opp i rundt 370 kilometer i timer. Årlig arrangeres om lag 20 Formel-1-løp over hele verden fra mars til november. Liker du bilsport, er en Formel-1-tur noe du absolutt bør vurdere.

Formel 1 baner

Formel-1-løpene foregår både på gatebaner og racerbaner. Blant gatebanen er særlig Albert Park i Melbourne og Circuit Monaco regnet for å være blant de absolutt tøffeste. Banen i Australia foregår rundt en innsjø i en park med et normalt yrende folkeliv. Banen i Monaco går langs havnen og gjennom krappe svinger og smale gater i Monaco by. Ellers arrangeres løp i Mexico City, Brasil, Italia, Bahrain, Aserbajdsjan, India, Singapore, Miami og Barcelona, for å nevne noen steder.

Formel-1-turer

Formel-1 er definitivt best å oppleve live. Den berusende stemningen på tribunene eller langs banen, er til å ta og føle på. Når løpene i tillegg arrangeres i spennende byer som kan by på både kultur, shopping, severdigheter, yrende natteliv og gastronomiske opplevelser, er en Formel-1-tur helt klart verdt å tenke gjennom. Billøpene kan utmerket kombineres med andre morsomme aktiviteter. Ønsker du å vite mer om Formel-1 turer i Europa og resten av verden, les mer her.

Christelle Stanton